Nieuws


Ondernemensavond Kilder - vrijdag 9 november 2018


 
Beste Ondernemers,

Wil je op gezellige wijze kennis maken met andere ondernemers uit de omgeving van Kilder? Kom dan naar de ondernemersavond van onze Muziekvereniging St. Jan in Kilder op dinsdagavond 20 november 2018!
 
Een avond waarop je kunt kennismaken met andere ondernemers en met ons

Deze avond is bedoeld voor ondernemers die in de ruimste zin van het woord een binding hebben met Kilder.
Kortom, een mooie gelegenheid om op gezellige en informele wijze andere ondernemers te ontmoeten en te zien of je wellicht wat voor elkaar kunt betekenen. Er is ook een inspirerende lezing.
Je krijgt verder van ons de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van andere ondernemers. Voor slechts €25,- kun je je bedrijf presenteren met een tafel, waar plaats is voor flyers en/of producten, en een banner.

De entree is gratis
De avond zal zijn op dinsdagavond 20 november 2018 vanaf 20.00u. Er is inloop vanaf 19.30u. Locatie is het Kelrehuus in Kilder. De entree is gratis. Er is ontvangst met koffie of thee en een plak cake.
Om de kosten van de avond te dekken wordt voor frisdrank en bier/wijn betaald. Fris kost €1,50 en bier en wijn €2,-per consumptie. De gehele avond brengen wij hapjes rond.

Wij geven alvast een indeling van de avond
Wij zullen ons eerst kort voorstellen en wat vertellen over onze muziekvereniging St. Jan Kilder. Daarna zal Pascal Bos vertellen over veranderen en over zijn PRET beleid, waarmee JAZO slimste bedrijf van Nederland werd. Pascal doet dit op zijn eigen, bijna cabareteske, manier. Interactief, met veel grappige voorbeelden. Dit wordt een avond met heel veel PRET en geeft je beslist inspiratie om anders te denken. Zelfs als je vindt dat je al heel goed met veranderingen omgaat.
Daarna gaan we informeel borrelen. De avond wordt rond 23.00u afgesloten.

Aanmelden is eenvoudig
Je kunt je aanmelden voor 16 november 2018 via voorelkaar@stjankilder.nl
Neem gerust meerdere geïnteresseerden mee naar deze avond. Je hoeft alleen de naam van het bedrijf op te geven, en de namen van de personen die op de avond komen.

Na je aanmelding ontvang je van ons binnen 3 dagen een bevestiging. Graag tot ziens op 20 november 2018!

U KOMT TOCH OOK.

 

 



 

 


Bron: 8-11-2018, facebook, Stefan Nijland


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam tien + 11 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >